Leden 2009

Anketa na lidi

24. ledna 2009 v 16:49 | Miseryx |  zajimavosti
Založil sem anketu jestli ste tu byli tak pls klikni jestli stu byl

Hraje nekdo

24. ledna 2009 v 16:46 | Miseryx |  zajimavosti
Hraje nekdo club penguin,bitefight na serveru 1,4,5,13,gladiatus na 6,13 serveru,darkorbit na globalni evrope či globalni americe,knight fight na 1 serveru ?????

Hehe Kurva drat

24. ledna 2009 v 16:40 | Miseryx
Hehe tak jak som psal že to bude nejakej už nwm den ten vivor tak to mnelo hačkov A ten je že mi nejdou poslat fotky do pc ale o víkendu tu snat budou fotky d:-)
---Ps--- A o vikendu tu bude bionicle james bond !!!!!!!!!!!

Sem Se Udělal :-)

18. ledna 2009 v 13:24 | Miseryx |  zajimavosti
No Konečne sem se udelal trvalo mi to 4 hod. ale už sem konečne hotov,Za (zhruba)1 hod. sem dam svoji fotku(bio) :-)

Vaš Miseryx :-)

suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

12. ledna 2009 v 20:36 | Miseryx
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer do kina daj underworld 3 !

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew blog

12. ledna 2009 v 20:32 | Miseryx |  zajimavosti
Tak A stary onua-nuva ktery jak vite se přejmenoval na hakana ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeew blog a zde je:best-of-bionicle.blog.cz
:-) :-) :-):-)

neštastny antroz

10. ledna 2009 v 13:18 | Miseryx |  nestastny antroz
a je tu 4 pokračovani serie neštastny antroz:
Občane: kurva.turaga huba:mame jen jedinou šanci:najit ketovna(ketunga nebo nak tak).
Trava(tahu):ale ten je 3000 bio hoven od nas to je hovadina !turaga huba:ale mužem to skusit.
turaga Blblama(vakama)prosebe:to je ale čurak si misli že to dokažem.Hlina(hakan):to je pí//č///o/////v////n///a//// magoři.ale najednou tam přišlo miliony tučnaku a začali oblehat magor hnui a ničit.Velitel tučneku:hahaha ted vas porazime.tučnaci vihodili všechni bionicli ven.mrazutta:vi ste ale kokoti se tak nechate vihodit tučnakama kreteni !to ale už mamlase nasralo a zabylho.

1 Neštastny Život

10. ledna 2009 v 13:06 | Miseryx |  Neštastny Život
Jak sem řikal je tu 1 dil teto serie:
Jednou se tak prochazel mrazuta a řikal:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurva drat Potřebuju pařit do prdel !
Ale najednou tam přiletela včelka maja(bitil) a řika:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co to jeee žeby zmrzlina ?mrazuta:toje debil dit to je socha prdele!Maja:No jasne a proč teda drži zmrzlinu v prdeli ? protože se ta socha posrala a sere zmrzliny !maja:Super.Najednou tam přileti mamlas nui a řika:hmmmmmmm socha prdele sere v 12 hod. divne.mrazuta:to protože je dneska den prdele sere keždou minutu!Mamlas nui aha !ale pak tam přide turaga huba a řika:pozor na 20 hodinu socha bude srat 200 kilomatrovi zmrzky zabylo to 1000 lidi !mrazuta: kurva

Nova Rubrika a Informace o ní

10. ledna 2009 v 12:55 | Santa Miseryx |  Neštastny Život
je tu New rubrika neštastny život je to vlastne o tom jak sou v jedne mega planete miliony živich veci a Gang trotlu kterej proživa semi hovadiny :-)



Info:
komedie and sprosta slova a pokud fotky tak i nasili
Nekdy Mužete dokonce najit i fotku v nekterm dile
1 serie ma 100 dilu
----------------------------------Dnes bude 1 dil---------------------------------------------------------------------

lordi-blood red sandman

9. ledna 2009 v 13:17 | Santa Miseryx |  videa
Dalši video :-)



lordi-it snows in hell

9. ledna 2009 v 13:07 | Santa Miseryx |  videa
dalši video kapeli lordi:
:-) :-) :-):-)

Lordi-hadrock hallelujah

9. ledna 2009 v 12:55 | Santa Miseryx |  videa
Good Video lordi-hadrock hallelujah a tady ho mate:
Hodne se mi lyby to video :-)

Na bionicle.com

7. ledna 2009 v 7:31 | Santa Miseryx |  zajimavosti
Na bionicle.com je už glatorian desing ktery jak vidite sem si uložil
Ale neni tam jen ten desing ale i videa o hře glatorian a story atd..........